Palapeli

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Kaksi pöydän reunalle unohtunutta palapelin palaa
heikoimmasta nivelestään, saman väriset

Epävarmoin ja kostunein käsin
yhä uudestaan ja uudestaan, yhteen sovitettu

Molemmat,
ovat jo kulmistaan pyöristyneet

Selite: 
elämä pyöristää kulmia ja välillä se sattuu
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea kuvaus pariskunnasta. Mutta kuinka monta kertaa kannattaa yrittää yhteensovittamista, jos siinä molemmat kuluu?

Liikuttavaa.
Upea runo.
Ilo lukea.
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot