Niin se meni?

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Tuhat lausetta teoriaa
sata kuppia olutta

Tunteet yleensä vähän yli
ja tekoja liian vähän

Osattiin mut ei opittu
siihen mä olen pettynyt

Ja itseeni

Selite: 
yks teoria, pakko selitellä itselleen
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun oppis kokemuksistaan, eikä aina törmäisi samoihin kuvioihin... niinpä niin :/

 

Käyttäjän kaikki runot