social butterfly

Runoilija Joskus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on työntekoa
 

tää juttuhan alkaa
ihan oikeesti kulkee
tänä iltan huomasin
et sähän oot aurinko

tollanen hauska tonttu
huolettomuuden kirkkaus
sä oot mulle
tärkee

tänä vuonna
sinä tuot kevään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot