Ikuinen rauha

Runoilija Joskus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on työntekoa
 

Läheltä löytyi turva
syli johon aina saan nukahtaa
piilo johon voin kantaa
salaisuudet

Uuden päivän aina aloitan
käsi kädessä
siipies alla
rauhassa

Kannat yli pahojen päivien
tuet jokaista askelta
muistutat rakastamaan
jokaista

Selite: 
<font size="1">Ehkä Jumala on sittenkin olemassa..</font>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot