Kuinka me päädyimme tähän pisteeseen

Runoilija LazyAfternoon

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka me päädyimme tähän pisteeseen ihmettelen. Missä kylmä tuijotuksesi suli lämpimäksi katseeksi. Kovat sanasi pehmenivät helliksi kuiskauksiksi. Kosketuksesi tuntuu vieläkin ihollani. Niin lämmin, hellä, kiltti ja rauhoittava. Kaikki lempeät unelmamme ja lupauksemme edelleen lepäävät rauhassa tässä levottomassa mielessä ja särkyneessä sydämessä.
Turhaan odottaen päivää jolloin kohtalomme tulevat yhteen.

Ei ole mitään kauniimpaa valhetta jonka epätoivoisesti haluaisin uskoa. En ole enää peloissani sanoa hyvästejä nyt kun olen hiipumassa pimeyteen. Se mikä on tehty niin on tehty eikä paluuta takaisin enää ole.

Olen ollut hölmö sanoessani loukkaavia asioita kun en tarkoittanut niitä. Olin onnellinen että olit rinnallani. En enää ollut vihasi objekti vaan ystäväsi. Se oli niin kaunis uni kun heräsin sylistäsi. Kylpien lämmössäsi ja juoden kauneuttasi kun nukuit niin rauhallisesti.

Selite: 
En oikein keksinyt mitään parempaa nimeä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot