Luovuuden riemu

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Saan piirtää
kädet tekee liikettä
siitä muodostuu aina uutta.
Lapsia, purjeveneitä, telakoita,
eläimiä...satoja kuvia.
Tässä elän
tästä nautin.
Kerrankin saan tehdä sitä mistä
pidän.
Piirtäminen on rakkautein.
Maalaan seinälle meren ja vuoret.
Kuvat sitten sinne asetan.
Kun se valmis on huokaan
mistä taas aloitan.
Olen saanut elää olen saanut imspiroida.
Se tunne täyttää sielun ja pään.
Luovuus on elämäni onni.
Jälleen odotan jo päivää uutta kun saan
kynän käteen ja siihen vangitsen katseen
lapsen, aikuisen, eläimen.
Kiitän Jumalaa tästä lahjasta!!!

Selite: 
Piirtäjänä eräässä työpaikassa jossa saanut tehdä 7kk piirroksia ja maalauksia ja todella kokenut eläväni!!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot