Enkeli

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Luulin olevani enkeli
joka siivillään lenteli.
Kunnes maahan tipahdin
ja kyyneleen lirahdin.
Maailmassa tarvittais
enkeleitä enemmän
jotka toisista välittäis.
Ei ketään yksin jättää saa
muuten toinen kärsii vaan.
Tässä maailmassa
ei ole rakkautta.
Sitä huutaa pieni ihminen
sydän särkynyt
monissa kolhuissa elämän.
Tule enkeli ja ota suruni
ja lennä se jo pois, että
parempi mulla olla vois.
Yksin on niin ikävää
kaksin on kamalaa.
Se taas lentää pois
mut yksin taas jättää vois.
Ei ole turvaa maailmassa tässä
sen olen monesti käynyt kokemassa.
Sanoja tyhjiä liikaa
kuule mua Enkeli
anna siipeni takaisin...
että jällee lentää voisin
ja luoksesi lohdun toisin...

Selite: 
2.9.2010 tää tuli siitä vaan kun sillä tuulella ollahan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeankaunis runo.
Mukavaa syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot