Joulu saapuu kuitenkin

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Muistoja oi on niin paljon
Joulu saapuu ja kaikki on kadonnut.
Mumma rakas pappa ihana,
Äiti kulta jonka kanssa
kaikki v.2000 Joulut yhdessä vietimme...
Viime joulu meni sumussa...
Nyt olen herännyt ja tajuan
olen yksin niin yksin
kaikki rakkaat viettää
Joulua rajan toisella puolella.
Minä olen nyt yksin vain
tietoisuus seuranain että pitäisi jaksaa vaan
vaikka kaikki muuttunut on.
Uusi aika koittaa kun lapsenlapset
ensimmäisiä Jouluja viettää ja kiertokulku
jatkuu...
Muistoja pois ei vaan saa
oi on niin vaikeaa
taas itseään koota ja iloita yhdessä
Joulu saapuu mutta niin uusin sävelin
kaikki on niin katoavaista
nyt sen todella tajusin...

Selite: 
Keski-iässä läheisten kuoltua tajuaa elämän katoavaisuuden ja miten paljon pitää kestääkään vaikka ei kestäkkään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot