rikottiin, mutta särki itse lisää

Runoilija hiipuva liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älkää vaivautuko kommentoimaan jos haluatte vain minun kehuvan takaisin runojanne tai koette sen olevan velvollisuutenne teille antamani kommentin jälkeen. Rehellistä kritiikkiä, kiitos.
 
kolme loistaa kasvoilleni
läpäisee hohto reikäisen sielun
pyörittää epäjärjestyksen kaaokseksi
jäädyttää kauan kaivatun kevään
kolme mustaa aurinkoa
pimeyttä huokuen pilkkaavat
silmät sokeuttaen oikeutettuun vihaan
nauran uudelleen
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea otsikko. syvää luentaa. tämä tekee mieli lukea monta kertaa.

 

Käyttäjän kaikki runot