Nimetön

Runoilija MustaEnkeli86

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole enää yksin.Aiemmin huusin tuskaani ilmaan,mutta kukaan ei kuullut,eikä edes välittänyt.
Yksinäni valvoin yöt,ja ja valutin kyyneleitä poskilleni.Mutta kukaan ei välittänyt.
Nyt kaikki on toisin.Enää ei tarvitse huutaa.
Enää ei tarvitse nukkua yksin.Olen onnellinen,ja minusta välitetään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot