Onnellinen

Runoilija cherry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 18:46

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoilen joskus ja jouluna :)
 

Vaikka on taivas pilvessä

niin sydän on täynnä paistetta.

Kaikki varmaan näkee sen,

tämän naisen onnellisuuden.

Kaikki on nyt, niinkuin olla pitää

ja se kestää läpi elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

kaunis runo

Kaunis, onnellinen ja ihqu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot