Katse

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi katsoa silmiisi,
sillä katseesi polttaisi liikaa.
En voi katsoa silmiisi,
sillä silloin paljastaisin kuinka paljon haluaisin olla vain sinun.
En voi katsoa,
sillä silmistäsi hehkuu se rakkauden palava katse,
ja silloin silmistäni vuotaisivat taas ne suolaiset kyyneleet,
koska tiedän etten voi enää koskaan sua omistaa.

Selite: 
Tää on taas kerran tällänen yöllinen runosuonen puhkeaminen... kun pitää saada omaa sisintään purettua ja selvitettyä tunteitaan itselleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta silti törkeen hyvä...:)

 

Käyttäjän kaikki runot