tipuin

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pilvilinnoissa hetken lentelin,
luulin sinun rakastavan minua.
Luulin merkitseväni sinulle jotain.
hetken huomiota tahdoit vain,oman leikkikalun.
Putoan takaisin, vajoan pohjaan.
Kipu sietämätön sisintäni kantaa.
Miksi otit minut vain hetken leikittäväksi.
miksi annoit ymmärtää rakastavasi.
jos en merkinnytkään sinulle mitään.
En lähde peliisi enään mukaan, sinun pelinappulaksesi.
Enää et takaisin saa,satutit liikaa.

Selite: 
tää on vähän keskeneräinen ja aika sekava. mut kertoo siitä kun joutuu vain välikappaleeksi jolle ei oikeasti olekkaan mitään merkitystä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot