Enää puoliksi se sama mies

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Kasvot puoliksi kuivuneen tervan peitossa
Peitto harmajahapsinen harteilla, isoisältä peritty
Perintö kallis kultamalja sydämellä
Sydän vain puoliksi ehjä enää

Enää puoliksi se sama mies
Mies, ei pojankloppi

Klapipinon alla viskipullollinen muistoja
Muistojen aarrearkku ilman avainta
Avain kotiin oli helpompi vain hukata
Hukkaan heittää se toinenkin puolikas

Puoli sydäntä oli kuitenkin vielä ehjänä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että miten ajatuksellinen, syvällinen ja omalla tavallaan riipaisevakin on runosi. Haikeaa ja niin syvältä kumpuavaa tekstiä !

 

Käyttäjän kaikki runot