Ruusutarha

Runoilija Natalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniisti linnut laulaa ruusutarhassa,
antaen päivän olla täydellinen.
Jokaisen ruusun sydän,
täyttyy auringosta,
lämmöstä,
ja siitä kaikesta kauneudesta,
jonka tämä päivä tarjoaa.

Selite: 
-10
Kategoria: 
 

Kommentit

elämänmakuinen teksti, joka kuljettaa sanoja tarkasti lukijan mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot