Siellä missä

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun baarissa nuhjuisessa,

siellä missä
tarinanne on alkanut,
ja laitettu päätökseen.

Siellä missä
olette itkeneet surusta,
juoneet tapahtumista iloisista.

Siellä missä
pahat teot teitte ajattelematta,
ja mistä lähditte vieraan sänkyyn.

Siellä missä
hukutatte murheenne,
yritätte unohtaa edellisen suhteenne.

Siellä missä
yksinäisetkin saavat seuraa,
ja heidät huomataan.

Siellä missä
rahat tuhlaatte,
luotte huomiselle pahan olon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot