Lupaus

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamuaurinko loistaa sälekaihtimista
tv:stä sarja yhtä vanha kuin
pariskunnan yhteinen aika

Nainen kadottanut
itsenäisyyden
onnen
epätoivoisella äänellä
herätellen rakkauttaan

Mies kuuro
ei vaimonsa ääntä kuule
mielessään hävinnyt vapaus
mitä aina iltaisin
yrittää unohtaa

Auringon laskiessa
vastausten hymähdykset
vaihtuvat huutoon

päivittäinen kaava
lupaus
nyt ja aina
säilyy
vaikka väkisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Myötä- ja vastamäessä ei vain aina kannata.

Niinpä! @kottarainen

 

Käyttäjän kaikki runot