Rakkauden pisara

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota minusta kaikki irti
vie sydämestäni viimeinenkin
rakkauden pisara
kaikki muut
ovat omansa ottaneet
sinulle vielä vähän
sen jälkeen ei muille enään riitäkään
olet viimeinen tilaisuus
saat sen
mitä pitkään olen varjellut
koska tyhmyyksissäni juottanut
sellaisille jotka janonnut
rakkauttani kuin alkoholia
hakenut hetken huumaa
anna rakkauteni olla sinun vesi
jota ilman et voisi elää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot