missä olet

Runoilija Lizardie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi minun pitää olla aikuinen
miksi minun täytyy ottaa vastuu meistä molemmista.
miksi minä pidän kasassa meitä
ja miksi sinä et enää välitä tarpeeksi.

miksi kaikki ei voi olla hyvin
miksi koskaan ei voi voittaa
miksi sinä et välitä
miksi et välitä mitä minä tunnen

menenkö minä nyt kriisikeskukseen
kuljenko minä nyt sieltä mistä siskoni kerran kulki
onko aina toistettava samat virheet
miksi sinä et kuule minua
mikset kuule ajatuksiani

kuuletko

se hiljaisuus
meidän välissä

koske –e
minuun koskee
miksi et koske

missä
miksi et ole
missä olet
miksi et ole tässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Lizardie ukkokulta 14.9.2006 1 Runo
Lizardie Nimetön 16.12.2009 0 Runo
Lizardie missä olet 18.9.2006 0 Runo
Lizardie ero 14.9.2006 0 Runo
Lizardie vuosien takaa 18.9.2006 0 Runo
Lizardie Nimetön 16.12.2009 0 Runo
Lizardie koditon 14.9.2006 0 Runo
Lizardie minä 18.9.2006 0 Runo
Lizardie ongelmat 14.9.2006 0 Runo
Lizardie rakkauteni 18.9.2006 0 Runo