ukkokulta

Runoilija Lizardie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään
en jaksaisi nyt hymyillä
esittää mitä en ole
sinä vain tiedät
minun oloni on onneton

jos mentäisiin kanarialle
karattais maailmalta
lähdethän mukaan?
et voi yksin minua laittaa kulkemaan

sinä aina jaksat kannustaa
"kyllä sinunkin päiväsi tulee vielä"
minä en koskaan usko

aina minun päiväni kuitenkin tulee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitähän varten ne läheiset on että tukevat ja uskovat kun itse ei jaksa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Lizardie ukkokulta 14.9.2006 1 Runo
Lizardie Nimetön 16.12.2009 0 Runo
Lizardie missä olet 18.9.2006 0 Runo
Lizardie ero 14.9.2006 0 Runo
Lizardie vuosien takaa 18.9.2006 0 Runo
Lizardie Nimetön 16.12.2009 0 Runo
Lizardie koditon 14.9.2006 0 Runo
Lizardie minä 18.9.2006 0 Runo
Lizardie ongelmat 14.9.2006 0 Runo
Lizardie rakkauteni 18.9.2006 0 Runo