Kahden

Runoilija orpheus

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 25.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te kaksi
Me kaksi
Samat toiveet, aatokset
Suuret ihmeet, pikkuiset
Tahtoo, haaveilee

Te kolmin
Me kaksin
Kuristava tuska, kyyneleet
Huuda pois!
Sattuu, kirvelee

Te muut
Lapset, koirat, perheet
Me vain
Surut, itkut, murheet
Turtuu, hiljenee

Te elätte
Suoritatte, aherratte
Me kasvamme
Sitoudumme, syvennymme
Vajoaa, loittonee

Jäädään kahden
Täysin kahden
Aamu, se silti valkenee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot