A New Dawn

Runoilija Hiiwiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


         erase me !
        and give me my peace
       i deserve
      or at least - need 




         and still i find myself

           writing lines

             id never want to read

               nor compose


 
 

Käyttäjän kaikki runot