'

Runoilija Hiiwiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


         erase me !
        and give me my peace
       i deserve
      or at least - need 




         and still i find myself

           writing lines

             id never want to read

               nor compose


 
 

 

shared little, seemingly meaningless,
moments with you
building at the same time
something much greater

in my mind knowing that
its just my feelings for you

 


TODAYS A MERE MEMORY
OF WHAT COULD HAVE WE BEEN

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomattoman hyvä. Haikeakin. Ei ne paskaa puhu, kun sanoo englannin kielisen runon olevan kauniimpaa.

Uskomattoman hyvä. Haikeakin. Ei ne paskaa puhu, kun sanoo englannin kielisen runon olevan kauniimpaa.

 

Käyttäjän kaikki runot