Vihaan sinua

Runoilija Komulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asennevammainen nuori täältä kylmän Lapin perukoilta. Opettellee uuesthaan kirjottahmaan. Nielee tiikerit ja seeprat raitoihneen.
 

Tahon että katoaisit
Ettei tarvis aamusin herätä
Yksin parisängystä
Yksinäisyyden hengittäessä paahtavana niskaan
Ei tarvis muistaa ettet sole enhän siinä
Vaan jonkun toisen luona
Jonkun toisen likaisissa lakanoissa

Ja iltaisin toivoisin että olisit
Juuri siinä, vieressä,
todellisempana ko koskaan ennen olit.

Selite: 
Ja joskus sitä toivoo kaikkea turhaan. Et sie katoa, etkä tule takasin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot