olipa kerran

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

olipa kerran tyttö ja poika
yhdessä he poimivat mansikoita

oli tytöllä yllään vaalea mekko
hiuksissaan aurinko ja kuun kehto

yllään pojalla tähtien kimalle
yöt kesäiset ja sadepäivät sen

hengittivät puut ja puhalsi tuulet
vielä yhä öisin askeleet kuulet

kostea ruoho varpaiden alla
ilta palavan taivaan alla

Selite: 
vuodenasjoista ajattelua :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo laittoi hymyn naamalle :)
"oli tytöllä yllään vaalea mekko
hiuksissaan aurinko ja kuun kehto"
Hienoa sanoilla leikittelyä, jos niin voisi sanoa.

Ollaanpa sitä söpöjä oi. :>
Olen ihan myyty.
Mahtava, sopivan pitkä ja sopivia sanoja,
yksinkertaista.
Namm.

 

Käyttäjän kaikki runot