Taivastiet

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

jää polttelee kasvoilla
tuhansina polkuina taivasteillä
ylipääsemättömänä kivenä aukiolla

tyhjenneet käytävät hengittävät yötä
kuin sydän mustaa pikeä

sanat soivat korvissa
tyhjinä huokauksina hengittyinä
sulosävelinä kylmiin aamuihin

paljon sanoja, haaveilua
liikaa yksityiskohtia
tuuli polttelee kasvoilla
taivasteiden risteyksessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot