Tommin tarina

Runoilija PisKuiNeNeNkELi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut runoni ovat hieman outoja, ja jotkut vielä oudompia. Mutta tuonpahan niissä oudot ajatukseni esille. :)
 

Olipa kerran tommi,
jolla oli taskussa rommi.
Hänen bestansa oli mummi,
joka oli aika pummi.

Kun mummi tapas sonniin,
se painoi ainakin tonnin.
Sonnin päähän tippui pommi,
ja mummi kutsui heti Tommin.
Sonni sitten kuoli,
ja mummista tuli mielipuoli.

(hautajaisissa)
Mummilla ei ollut rahaa,
ja siitä vieraat aavistivat pahaa.
Ruuaksi viipaloitiin itse sonni,
maksuksi kävi pelkkä tonni.

Mummin kolli kissa,
oli aina juovuksissa.
Se kollein kissa Monni,
söi itse pikku Tommin.
Mummi siitä suuttui,
ja kaikki peliin puuttui.
Kyllä sinä arvaat kai,
että kissa selkääsä sai.

Loppuenlopuksi kaikki olikin vai unta,
ja ulkona satoi lunta.
Tommin otsa oli märkä,
ja vaatekaapista löytyi härkä.
Tommi alkoi härkää silittää,
ja samalla itseänsä nipistää.

" Hei, tämäkinhän on vain unta,
eikä ulkonakaan sada enää lunta!"
Ulkona aurinko paistaa,
ja Tommille makkara maistaa.
" Ja kukkain tuoksun voin helposti haistaa,
mutta nyt ei ruveta runoilemaan,
vaan makkaroita paistelemaan."

Se on heippa hei sanoi hulivei,
mutta tämä hulivei hereillä ole ei.

Mutta mitähän sitten tapahtuu,
kun oksennuts purkautuu.
Tommi yht'äkkiä herää,
ja kaikki voimansa kerää.
No nyt se oksennus vihdoin tulil,
ja Tommin mieli kokonaan suli.
Paha olo sulkeutui,
ja olo kummasti helpottui.

Mumi ovelle koputti,
ja Tommia pukemaan hopputti.
"Minne muka näin kiire on,
olo on niin levoton!"
"Sonneja ja härkiä eläintarhaan katselemaan,
ja mummille kissaa valitsemaan."

Voi Tomi rukkaa,
kun painajaisen muistot mieleen pukkaa.

Selite: 
Noh. Tää tämmönen IHAN läppä tarina riimitettynä=) Sussun kanssa tätä tehtiin noin KLO. 00.00 =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt kyllä nauroin niin kovaan ääneen, että ihan äiti tuli katsomaan! Kiitos ihanasta naurusta! =)

LOL!!!

 

Käyttäjän kaikki runot