likaisia kyyneleitä

Runoilija wannabe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat joita ei tarkoitettu
Teot joita ei pitänyt tehdä
Tehty, sanottu, satutettu
Ei selityksiä
ei anteeksipyyntöjä
Vain seinistä kaikuva hiljaisuus
ja likaisia kyyneleitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tama on todella hyva! Saat esiin mita tarkoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot