Nimetön

Runoilija wannabe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten karua huomata
satujen olevan vain sanoja
että öitä valvomalla
ei saakaan lisäaikaa

Kokoaa palansa uudestaan
todistaakseen elävänsä
ja hetken
kylmä on kuumaa
vaikka sormet ovat jo siniset

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoisesti pyörität lukijaasi,
sanasi laittavat ajatukset todella liikkeelle!

Isoja tosiasioita.
Oivaltava runo.

oho. jäin sanattomaks tästä.
ihan ei auennut ensimmäisellä kerralla kun luin tätä, eikä kyllä toisellakaan.
ihmettelen tätä, ehkä jokin tässä aukeaa mulle joskus.
mutta huh, jännä runo.

Rakastan ensimmäistä säkeistöä, toinen ei ihan vielä avautunut...
"satujen olevan vain sanoja", ihanasti tuolla tavalla alkusoinnut noissa sanoissa. Ja juuri tosi "karusti" huomattu.
Tuo öiden valvominen on myös tosi mielenkiintoinen ajatus, ihan mykistävä. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot