Silmät

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siniset vai ruskeat?
Ruskeat vai siniset?

Ah.

Niin kauniita vietteleviä
värejä.
Ruskeat täynnä lempeyttä
ja rakkautta.
Siniset täynnä halua
ja kiihkoa.

Haluan jotain kestävää,
mutta siniset silmät ovat viettelevämmät.

Valitsen sinut!

Selite: 
Silmien orja. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana. :D <3

hymyilytti ihanasti =)

silmät on yks portti tutustua ihmiseen :) minun mielestäni, silmät kertovat paljon :) hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot