Miksi?

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi?
Miksi sinulle käy näin?
Miksei minulle?
Miksen voi kärsiä puolestasi?
Miksi elämä on niin epäreilua?
Miksi jotkut pääsevät niin helpolla?
Miksen voi olla siellä?
Miksei surua ja onnea ole jaettu tasapuolisesti kaikille?

Miksi?

Toivon sinulle vain rakkautta.
Vie se vaikka minulta kunhan sinulla on se.

Selite: 
Antaisin onneni pois jos saisin sinulle onnen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot