Nimetön

Runoilija Auret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei herra kuolemaa kannata rakastaa,
hän sinut vielä unohtaa.
Vain päivä eteenpäin kerralla mennen
unohdat mitä elämä oli ennen."
 

Voi rakkaani, et arvaakaan kuinka kauan tätä hetkeä olen odottanut.

Tiesin sen loppuvan joskus: sain siis mahdollisuuden.

Enää tarvitsen vain aikaa ja mitä eniten; kärsivällisyyttä suhteesi.

On minusta kiinni, pidätkö minusta, mutta sinusta kiinni, huolitko minut.

Joten tällä kertaa yritän parhaani.

Ja vaikka näet minun nyt surevan, todellisuudessa itken onnesta.

Selite: 
Löysin arkistoista: alunperin tehty helmikuussa 2004
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot