Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ethän vain avaa ikkunaa värikkäille perhosille
silkin pehmeät sormesi ovat koskettaneet likaa
kajaalilla maalatut silmäsi kuivuneet
kipusi on vielä liian tuoretta
ethän vain haaveile lentäväsi lintujen mukana
kohti uneentuudittavia pilviä
tänään on vasta torstai
pelkosi on aiheellista vasta sunnuntaina
turhaan jalkasi pienet jänteet astuvat suuria matkoja
kun kaikki on jo suoraan edessäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

liian kaunista, pehmeää, unenomaista... <3

olemme syntyneet runollisena päivänä? ^_~

Tyttö, runosi ovat henkeä salpaavia!

ethän vain haaveile lentäväsi lintujen mukana <-- suosikkikohtani. Aivan ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot