Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunkkaisen huoneen kiihoittava haju
leviää pitkin Moskovaa
humaltuneet hymyt
etsivät muistoja vuosien takaa
hippivärein maalatut autot
päästelevät viimeiset savunsa

'ja minä kun luulin voivani sanoa'

huomaan kuinka ruostunut avain sulaa käsissäni
kun koitan anella sitä toimimaan
'illaksi luvattiin vesisadetta'
revin hiuksiani ja huudan kuin viikatemies vetäessään viimeisen kerran henkeä tajutessaan olleensa saalistamassa itseään

kun viimeisen pisaran nielaisee
ja muistaa mitä tapahtuu seuraavaksi
tuntee sen kaiken

'oletko koskaan kuvitellut mitään tällaista?'

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi kiva ja sellanen täyteliäs, ei jää sananvaraa ;) pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot