rakastan

Runoilija joku-kuka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä yhtä minä rakastan...

Sinua sinua minä rakastan

En unohda vaikka yrittäisinkin

Rakkaus on rakkautta,
eikä se katoa

pyöritit hetken
jätit minut maahan
toivoisin että tulisit uudestaan
tulisit jäädäksesi>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis! <3

kaunis, todella kaunis.

Äärettömän Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot