Poika 11kk

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu kuin vasta eilen
pitelin sinua sylissäni kirkossa
ylläsi kaunis kastemekko
upeat oli juhlat
ja niin olit sinäkin

Nyt jo pienet jalkasi haparoiden kokeilevat
että miten kävellään
tukea vasten jalka toisen vierelle siirtyy
pian kai jo ensi askeleesi otat

Suuret siniset silmäsi
tarkkailevat ympäristöä
katseella haet tuttuja kasvoja
korvin kuuntelet toisten juttuja
käsin kosket joka paikkaan
pienen nenäsi pyyhit kummin paitaan
kuolavanankin kankaaseen jätät
ei se haittaa vaikka paitani kastuu
läsnäolosi saa hymyyn suuni

Suukon otsallesi painan
kuiskaan miten rakastan sinua
pieni kätesi tarttuu sormeeni
kuin pyytäen etten lähtisi pois
ole huoleti poika-kulta
ei kummi sinua ikinä jätä
vierelläsi kuljen
ja syliin suljen
Odotan taas seuraavaa kertaa
kun sinut syliini taas saan.

Selite: 
Tuorein siskonlapsi, pieni kummipoikani ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot