21112011

Runoilija Veeraaa

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 18.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuhansien kyynelten jälkeen sanotaan sarkastisesti hymyillen
"tais tulla heitettyy menemään jotain vähän liian hienoo"..
enkä mä jaksa oikeestaan olla siitä mitään mieltä.
en mä jaksa välittää, vaikka kaikki menikii lopulta ihan väärin.
sähän oot vaan yks tähti niiden miljoonien joukossa.

oikeestaan mä niin vihaan esittää, että mulla on kaikki hyvin.

ehkä mulla onkin oikeus olla tästä jotain mieltä.
ja ehkä mulla on oikeus välittää siitä miten lopulta kävi.
ehkä mullakin on oikeus tuntea.

taas yksi pakotettu hymy ja ajatus, että sä taidatkin loistaa kirkkaammin kuin kukaan muu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno ja koskettava runo.
Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot