Viha

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

Senkin homppelipoika
ei haittaa vaik kuluu aika
sua haukkuessa
varmaa syntyny oot avaruudessa

minut mesessä estit,
vaik sulle järjestin mehukestit.

Valtasi mut suru, viha.
Ratkaisuna haulikko ja autiotalon piha,
et mua kaipaamaan jää
vaikka olis huono sää.

Vihaan sua, nyt, ja aina,
ei auta rahalaina.

Nyt en kanssasi enää bailaa,
vaikka kaikki olis ollu vain pilaa...

Selite: 
humoristinen viha-runo elämäni rakkaudelle, kuka särki sydämeni
Kategoria: 
 

Kommentit

Surkuhupaisa kokonaisuus hyvinkin koskettavasta ja surullisesta aiheesta. Pienellä huumorilla on kuitenkin usein helpompi kohdata syviä tunteita.. Hieno runo kaikessa moniulotteisuudessaan

vihaa eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot