TURHA PAETA

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

On totuutta turha paeta, kieltää.
Et sitä pysty piilottaa ainiaan.
Kaiken kohtaaminen kasvotusten on osa elämää,
kokemukset ja virheet auttaa kasvamaan.

Aikuisuus, niin pelottava ajatus, haluasin vielä lapsi olla.
Vastuu lapsena on muilla,
aikuisena taakka harteilla.
Itse täytyy elanto hankkia,
töissä raataa yöt, päivät.

Haluan vain nukahtaa, silmät sulkea,
ja toivoa etteivät ne enää aukeaisi.

Selite: 
tämmönen sadepäivän angstiruno...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot