Mustelmilla

Runoilija Sissa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2007
Viimeksi paikalla: 18.9.2021 9:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mustelmat
kellekään
eivät
näy.
Uskottelen
ettei tässä
kuinkaan
käy.

Ja kaadun aina uudestaan,
eikä lakkaa sattumasta milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo
jossa apea tunnelma
hienosti rakennettu runo
jossa rivitykset mielenkiintoiset ja onnistuneet

 

Käyttäjän kaikki runot