hypnoosi

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 

kultainen väläys
kuin hetken olisin sokea
ja samaan aikaan unessa
auringon loisteessa
näen ajan taakse
enkä pääse hereille vaikka taistelen

näen sinut
näen minut

näen ilot
näen surut

tajuan
haluan takaisin
sinut,
minut
jotta vielä kerran
loppuun voimme kirjoittaa nämä tarinan sivut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella tunteellinen

Kaunis ja koskettava runo. Kiitos!

todella koskettava, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot