Kuoleva rakkaus

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

Se meni niin,
et kaikki kuoli ennen kun alotettiin.
Se meni niin,
et tunteet kuoli ennen kun tavattiin.
Niin mä luulen,
kai se kaikki meni silloin niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hurjan hyvin tämä runo kuvaa tän hetkisiä fiiliksiäni!

 

Käyttäjän kaikki runot