Alku.

Runoilija viinirypälevampyyri

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 17:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuleen kuiskaava kukkanen.
 

Elämässäni mietin,
mikä on tarkoituksenani

miksi olenkaan yksin

usein pohdin,
teinkö jotain väärin

silti sanotaan,
jokainen toiveesi
on lähellä täyttymystään

Tähänkö minun on
totuttava

tuntuu kuin sydämestäni
puuttuisi pala

Kuinka voikaan olla,

Kyselet minulta asioita,
joihin minulla
ei ole vastausta

Suuren tulvan tunnen,
se kaiken poistaa,
elämäni puhdistaa

Kaiken aloitan alusta,
kaiken rakennan

Vielä uudestaan ja uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot