Rakkauden voima

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistan ajat taakseni jääneet
paljon henkistä taistelua, ja kipua
ja ne kaikki hetket,
kun olen nähnyt edessäni
vain tyhjää suoraa viivaa

mutta muistan myös senkin,
päivääkään en ole elänyt
ilman yritystä, jatkamista eteenpäin
aina jostakin toivonut itselleni voimia,
rukoillut että jaksaisin,
päiviin parempiin

eikä turhaa ole ollut
pyytää apua,
nostaa katsetta ylös taivaisiin,
sillä sieltä olen aina saanut rauhan
kun rauhattomuus
on ahdistanut sydäntäni

siksi kiitollinen olen kaikesta,
jokaisesta hyvästä asiasta
mitä elämä minulle antaa,
rakkaistani ja rakkaudesta

vaikka aina ei jaksaisi
silti tiedän, että minuakin kannetaan
tiedän, koska ilman Sinua
ei minulla olisi voimia,
eikä mitään mitä minulla on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot