Läsnä harhoissani

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lähdit luontani
en voinut ennen aavistaa
en uskoa, niin meille käy

En voinut tietää
että tämän surun jäätyä
myös sinä jäät

Sinun sielusi, elämään minussa
mielessäni, harhoissani
sekä sydämessäni

Sillä tunteeni elää yhä, sinuun
sammumaton liekki
mutta saavutan vain tyhjää
en saa otetta enää

Olen herännyt öisin
pitämään kiinni sinusta
mutten ole tuntenut sinua

Missä kätesi on ollut
kun olen sitä hapuillut
ja mitä on,
kun sulkiessa silmäni
olen tuntenut katseesi
sinun hymyilevät silmäsi

Ja avattuani omani
nähdäkseni sinut
antaakseni sinulle sen
saman tunteen

Oletkin poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunne runossasi, pidin siitä kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot