Rakkauttako?

Runoilija Ttfani15

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2010
Viimeksi paikalla: 24.5.2017 20:30

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet niin kaunis, että kun katson sinua, silmäni hehkuvat rakkaudesta.
Kun ajattelen sinua, tuntuu, että en kaipaisi mitään muuta ja sydämeni olisi vain ja ainoastaan sinun.
Tuntuu siltä, kun olisit pysyvästi rakastunut minuun ja et päästäisi otettasi irti minusta koskaan ♥.
Olet kuin kultaa, kuin timanttia, jonka saisin itselleni ja pitäisin huolta ♥.
Sinä rakkaani, saat minut onnelliseksi ja tuntemaan, että olemme ikuisesti yhdessä ♥.
Saat myös minut ajattelemaan, että kuinka suhteemme alkoi ja ei lopu koskaan ♥.
Tämäkö on rakkautta? Jos tämä ei ole rakkautta, niin mitä sitten?
Haluan vielä lopuksi sanoa, että olet tärkein minulle tällä hetkellä maailmassa ♥
Rakastan sinua ikuisesti ♥

Selite: 
Tätä runoa kirjoittaessani ajattelin tyttöystävääni ja kaikkia muita, jota pitävät minusta &#9829; Tämä runo on kirjoitettu rakkaudella tyttöystävälleni Nellalle &#9829;<br></br> Tuleeko teille mitään ajatuksia tästä runosta?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot