Poissa

Runoilija Minä olen enkeli

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jotkut lähtevät jotkut ei.
Toivoisin vain että tulisit
joskus takaisin.
Baby please come
Back someday<\3

Selite: 
Alku ehkä vähän huono...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipausta.

 

Käyttäjän kaikki runot