Johanna; rakas tätini

Runoilija Taikuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistäkää palautetta hyvä lukijat:)
 

Sydämeltään toimiva,
järjeltään avaran terävä.

Herkkyydeltään ihmisissä läsnä.
Sielunvoimissaan kiltteyden ja anteliaisuuden esikuva.

Ymmärtää heikkoudessa vahvuuden.
Näkee ihmisessä ihmisen.

Muistaa muistuttaa minua elämän pienistä hetkistä,
elämän merkityksestä;
joka on pohjimmiltaan se kaikkein ylivoimaisin:

- Rakkaus.

Selite: 
Omistettu Rakkalle tädilleni Johannalle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu runosesi tämä hänelle, varmasti tykkää. Hieno :)

Kauniisti kirjoitettu runosesi tämä hänelle, varmasti tykkää. Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot