Jani

Runoilija Taikuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistäkää palautetta hyvä lukijat:)
 

Rakastuin hänessä älykkyyteen,
luovuuteen,
kiltisti pahan pojan staukseen.

Verbaalisuuden maestro,
viestinnän lähetti.

Erakoitumisesta kohti yleisöä
- lukien ihmiset metrien takaa.

Kuullen itsestään selvät fraasit
-etukäteen.

Mysteerisyyden perikuva,
vaikea hahmottaa.

Pitää ytimensä syvällä,
tunetemattomuuden sotilas.

Verkkaudesta kohti vauhtia,
ristiriitaisuuden perikuva.

Novelleista satukirjaan,
mielenkiintoinen perikuva.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot