Suljettu

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

Eihän ihmisen
Vapautta
voi riistää oven sululla

Mitä on vapaus?
Ei se ole
suunta johon jalkani vievät

Minun mieleni
on vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieleltään vapaa kannattaa olla aina.
 

Käyttäjän kaikki runot